Marc Wilhelmus

Life design Coaching & Training

0

Waarom?

Bewust keuzes maken

Ik ben ervan overtuigd, dat als je in werk en in je leven dingen doet waar je echt plezier in hebt, ofwel waarbij je je unieke talenten kwijt kan, dat dit tot een “rijker” leven kan leiden.  Als je koers en richting hebt in hetgeen je graag wilt, dan geeft dat heel veel energie. Zelf heb ik dat ook steeds meer mogen ervaren in de afgelopen jaren. Ik heb dit al mogen ervaren met mijn eigen life planning.

Passie: life planning

Het werken samen met mensen als facilitator heeft mijn passie! Of het nou om het werken met mensen 1 op 1 of deelnemers in trainingen gaat; het helpen van mensen en inspireren om effectiever te worden en in actie te komen om het leven te kunnen leiden wat men graag wil (met de juiste koers en richting), daar word ik blij van en krijg ik energie van. Met een life planning traject kan dit uitstekend. Elke keer verrassend wat er uitkomt.

Beweging

De weg ernaartoe is minstens zo interessant als het doel zelf. Je bent op een rivier, die niet rechtuit stroomt, maar regelmatig slingert en omhoog en omlaag beweegt, af en toe onrustig en soms heel stil is. Om uiteindelijk in de zee van mogelijkheden te eindigen. Met de stroom mee varen, maar af en toe bijsturen door keuzes te maken helpt om je doel te bereiken. Je eigen koers en richting bepalen!

Stocksy_txpc7b591af8f5000_Small_164426