Marc Wilhelmus

Life design Coaching & Training

0

Training

Ik ben erkend trainer een geef veel trainingen. Samen met Match and More Opleidingen en zelf of met anderen.

Klantreviews

Een mooie review van de trainingen met Insights Discovery bij Rabobank Breda.

Via een opleiding bij Marc ben ik in contact gekomen met de Insights Discovery methodiek. Met interesse heb ik me verdiept in de systematiek. Voor het team Financieel advies hebben we besloten om voor alle teamleden (27) een Insights Profiel op te laten stellen. Het is heel bijzonder hoe treffend de rapportage uitkomsten waren aan de hand van een beperkt aantal vragen. Alsof je een dag naar een assessment bent geweest.

Treffend om te zien dat de groep qua kleurenstijl minder divers blijkt te zijn als we van te voren hadden gedacht. Na de ontvangst van de rapporten hebben we in twee sessies de systematiek verder uitgelegd gekregen. Het levert meer begrip op voor elkaars wijze van communiceren. We hebben elkaar onze profielen laten zien en laten lezen en in de weekstart stond iedere keer een ander profiel centraal. Het is dus intern heel bruikbaar, maar veel meer ook is het bruikbaar in de wijze van communiceren met klanten.

Het is een sport geworden om heel snel de “kleurstijl” van de klanten in te schatten en daar op te anticiperen. Een van de collega’s: ik had een klant die wilde echt alles tot achter de komma weten en ging ook alles narekenen. Wat vermoeiend zeg. Totdat hij zich realiseerde dat door hierop te anticiperen juist een hogere klantbinding ontstond.

Het is een stuk bewustwording wat is gegroeid. De eigen communicatiestijl en de communicatiestijl van de klant zijn beter te matchen. Het kan toeval zijn, maar dat geloof ik niet: sinds dat we met de Insights Discovery methodiek aan de slag zijn gegaan is de klanttevredenheid (NPS) fors gestegen. Hierdoor vertaalt de investering zich ook op deze wijze terug.

Ik beveel het zeker aan. Goed voor het team, het teamgevoel en zeker ook goed voor de klanten.

Marcel Paul
Manager Financieel Advies Rabobank Breda

 

 

 

Het team van Sony/ATV Music Publishing:

“We hebben de Insights Discovery training allemaal als positief ervaren. De trainer stelde goede (individuele) vragen en de gebruikte trainings methode gaf ons inzicht in onszelf en elkaar.  Het was interessant om te horen hoe collega’s zichzelf en elkaar zien.

Opvallend was dat ons hele team erg open was. Hierdoor ontstond er ruimte voor discussies, maar hebben we ook veel met elkaar gelachen. Aan het einde van de dag konden we samen concluderen dat we een goed uitgebalanceerd team zijn!”

logobig-Gif.gif

 

 

Het team radiologie van het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis:

“In juni 2013 heeft het team van de afdeling radiologie een communicatietraining gevolgd met het hele team. Het was een inspirerende dag. Reacties waren onder andere: boeiend, verhelderend, informatief en positief, maar ook wilden de deelnemers de training nog veel meer op de eigen praktijk toegespitst hebben en was dit een eerste aanzet”

image002.jpg

 

 

Dames 1 team van Hockey club VVV Insights Discovery training: 

Wij stonden voor de uitdaging om 10 nieuwe speelsters toe te passen in ons team. Wij als begeleiding wilden in de voorbereiding graag een duidelijk overzicht krijgen over de verschillende karakters in het team en of dat in balans is. Dit doel hadden wij samen met Marc al snel bereikt. Wat wij daar boven op kregen aan extra informatie en inzichten was pas echt van onschatbare waarde voor ons als coaches. Wij hebben die dag twee dingen bereikt, wij hebben in een zeer korte tijd een grote stap gezet in het teambuildingsproces en hebben als individu veel over ons zelf en anderen geleerd. Marc heeft de lat en verwachtingen voor een follow up training heel erg hoog gelegd!

VVVllogo.jpg

 

 

 

 

 

Het team van poppodium Lelystad:

Ons hele team was na afloop van de communicatietraining unaniem enthousiast.  Onze trainer was heeft ons op een uitermate plezierige manier begeleid. Door de training hebben we elkaar beter leren kennen en zijn we zeker nader tot elkaar gekomen.  Nogmaals dank voor een leuke en leerzame dag.

Adriaan Woudstra, Poppodium Underground

 

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Underground logo HANDTEKENING