Marc Wilhelmus

Life design Coaching & Training

0

Klantervaring

Klanten en deelnemers over hun ervaringen met lifeplanning

Mensen die bij mij een life planning traject doen zijn mensen tussen de 25 en 50 jaar, die op zoek zijn naar hun toegevoegde waarde in leven en werk. Ze willen graag (her)ontdekken wat ze echt graag doen. Ze zijn nog (net) niet overspannen of hebben al een burn out gehad en weer on track om hun gewenste leven vorm te geven. Begeleid in een echt concreet jaarprogramma om het ook te kunnen doen! En de eerste resultaten zijn er! Dat wil natuurlijk niet zeggen dat iemand van 23 of 51 of ouder geen life planning traject kan doen. Het is voor iedereen interessant en life changing. Dus laat je niet weerhouden door je leeftijd.

2014 – 2017
Ik ben bezig met een aantal klanten op dit mooie vakgebied en in de nabije toekomst zullen een aantal klanten hun eigen ervaringen gaan delen op deze site. Ik ben sinds augustus 2014 actief met een aantal klanten. De eerste klantervaring is inmiddels geplaatst. Op zijn verzoek is alleen zijn voornaam vermeld.

Een aantal klanten geven ook al terug, dat ik ze behoed heb voor overspannenheid. Hoe mooi is dat, dat je niet eerst overspannen hoeft te raken, voordat je in beweging kan komen! Een betere feedback kan je niet krijgen.
Daarnaast zijn de klanten vol in actie om hun levensplan vorm te geven, maar vooral uit te voeren en te doen

1. Review traject: client Bas: Life planning traject samen met Marc  (januari 2016 tot heden) 

Begin 2016 ben ik begonnen aan het life planning traject samen met Marc. In deze periode stond werk bij mij op nummer 1 en alles draaide om mijn werk en werkgever.

Ik zorgde voor de club of het mijn eigen onderneming was. Dit was verspilde energie en ik liep langzaam richting een burn-out!

Samen met Marc ben ik opzoek gegaan naar de voor mij waardevolle ‘’dingen’’ in het leven. Wat geeft mij energie en waar haal ik voldoening uit. Hoe ziet mijn ideale leven eruit!? In die zoektocht ben ik mijn droom op papier gaan zetten en heb ik de belangrijkste mensen en activiteiten in het leven gerangschikt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in anderhalf jaar tijd veel meer stabiliteit in mijn werk heb gekregen, mijn werk staat niet meer op nummer 1. ‘’Wie dan leeft, wie dan zorgt’’

Mijn financiële positie is fors verbeterd, ik ga trouwen, ik heb een nieuw huis gekocht, ben 10 kg afgevallen en ben hard aan het trainen.

In 1,5 jaar tijd ben ik mede dankzij Marc ver weg gelopen van een mogelijke burn-out en ben ik mijzelf aan het klaarstomen voor mijn grote doel!

Een eigen onderneming waar ik 100% gastheer kan zijn, mensen met elkaar ga verbinden en positieve energie met mensen kan delen!

Bas, 12 juli 2017.

 

2. Review traject van klant Peter, januari 2016 – heden:

Begin januari 2016 begonnen met een traject LifePlanning. De voornaamste reden voor mezelf was het het onrustige én ontevreden gevoel dat ik had, de afgelopen jaren over een gewenste verandering in mijn leven. Maar ik kon hier niet goed vorm en richting aan geven. Ik voegde steeds meer dingen aan mijn lijstje toe maar deed er feitelijk niks mee.
In 2015 kwam ik Marc tegen en gaf hij de mogelijkheden aan om te helpen middels LifePlanning. Begin 2016 samen begonnen aan een traject om mijn wensen en dromen vorm te geven in mijn huidige leven.
Soms is het proces zwaar en emotioneel. Maar Marc helpt je, met zijn tomeloze enthousiasme, er steeds weer goed bij en leidt je, stap voor stap, door het proces.
Langzaam zie ik steeds meer de veranderingen ontstaan die ik wil in mij leven.
Ben Marc dan ook erg dankbaar voor zijn hulp en enthousiasme!, 18 december 2017