Marc Wilhelmus

Life design Coaching & Training

0

Ontdekken wat u met de rest van uw leven wilt en een plan om dat echt te doen?

Op een gegeven moment kom je op een punt in je leven, dat je denkt is dit het nou? Je werk je huis, je partner alles is er wat je wilt of in ieder geval een aantal van deze onderwerpen. En toch ontbreekt er iets. Een doel, een verlangen, wat wil ik nou met de rest van mijn leven? Is dit nou mijn droombaan waar ik vijf dagen in de week naartoe ga? Hoe ontdek ik nou wat ik echt belangrijk vind? Heb ik wel een passie en hoe ziet dat eruit? Hoe zou het zijn als je iemand hebt die je kan helpen ontdekken wat je belangrijk vindt en dat niet alleen, maar ook helpt om het te doen. Een plan te maken met ook de juiste financiele keuzes.

Ik help je ontdekken wat je echt wilt in leven en werk! We maken samen een life plan, stellen prioriteiten en doelen, je komt in actie met een gedegen financiƫle onderbouwing. Waarom niet nu?

Wat is het resultaat: energie, een betekenisvol leven leiden, vitaliteit, blijheid en vooral ook rust. En bovenal een interessant traject met veel inspiratie en innerlijke motivatie. En tenslotte niet te vergeten koers en richting in wat je echt graag wilt doen in leven en werk!

Wil je meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.