Marc Wilhelmus

Life design Coaching & Training

0

Ondernemer worden of zijn en doen wat je graag wilt?

Als je nu in loondienst werkt en je kunt de stap zetten naar ondernemer worden, komt daar nogal wat bij kijken. Welk business model kies ik, hoe ontdek ik wat ik nou echt wil met mijn nieuwe bedrijf? Kan ik het wel? Waar ben ik goed in en waar minder in? Wat betekent het financieel. Hoe kom ik aan klanten? Allemaal zaken die belangrijk zijn. Maar ook welk plan maak ik om er te komen en hoe zet ik mijn financiën in? Ik help je met je life- en ondernemersplanning.

Andere ondernemers, die op dit moment al ondernemer zijn, maar meer vanuit hun passie willen werken en hulp nodig hebben bij de financiële onderbouwing van hun keuzes, kan ik ook goed helpen. We maken samen een plan en je kunt met je onderneming verder bouwen door de juiste keuzes te maken. We kijken daarbij naar werk en privé.

Ik kan je helpen als je startend ondernemer bent of wil worden of als je al ondernemer bent en je wilt meer werk doen waar je je passie in kwijt kunt. Het kan ook zijn, dat je jezelf wilt herontdekken. Wat wil ik nou echt toevoegen als ondernemer met volle energie?

Pakketten  voor de (startend) ondernemer?
Voor (startend) ondernemers heb ik ook speciale pakketten ontwikkeld met drie servicelevels.  Ik help je je business model te maken, de doelgroep te bepalen, de martkfit en produktmarktcombinaties maken. Daarnaast  je pricing is dan onderdeel van het pakket en wat je gaat doen in actie als ondernemer.

Resultaat: Een geïnspireerd ondernemer zijn, met focus en passie, koers en richting. Innerlijke motivatie, energie en een passend financieel plan.

Wil je meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.