Marc Wilhelmus

Life design Coaching & Training

Nieuw: Brochure life planning pakketten

De nieuwe brochure met mijn life planning dienstverlening is klaar! Lees over het resultaat, wat je kan bereiken met de drie life planning pakketten:

  • Economy, in maximaal zeven maanden het ontwerp en de uitvoering van je nieuwe leven! Ben je van snel, kortere trajecten en zelf actie nemen? Dan is dit het ideale pakket. Betaalbaar en effectief!
    Na deze periode kan je uit de drie onderhoudpakketten kiezen. Bij onderhoudpakket Economy kom je dan eenmaal per jaar terug om te kijken of je on track bent en of er wijzigingen zijn met nieuwe doelen, obstakels en je financiën.
  • Extra, in maximaal tien maanden, als je meer tijd wilt investeren en voor zekerheid gaat. Met extra aandacht en meer tools. Je wordt uitgebreider begeleid bij met name de uitvoeringsfase. Kies je voor zekerheid, om je nieuwe leven vorm te geven, kies dan pakket extra. Na deze periode kan je uit de drie onderhoudpakketten kiezen. Bij onderhoudpakket Extra kom je dan eenmaal per halfjaar terug om te kijken of je on track bent en of er wijzigingen zijn met nieuwe doelen, obstakels en je financiën
  • Premium, in 12 maanden, met alle gemak en tools die nodig zijn om gericht een levensplan te kunnen maken. Alles tot je beschikking. Je wordt langer en frequenter begeleid, ook in de uitvoeringsfase. De meest uitgebreide service om je eigen levensplan te maken samen met mij. Na deze periode kan je uit de drie onderhoudpakketten kiezen. Bij onderhoudpakket Premium kom je dan elk kwartaal terug om te kijken of je on track bent en of er wijzigingen zijn met nieuwe doelen of obstakels die opgelost kunnen worden. Ten slotte een update van je financiën.

Brochure

Lees hier voor meer detail informatie en de investering die je kan doen.

Brochure lifeplanning pakketten zomer 2018

Financieringsmogelijkheden.Wist je dat je ook je je eigen persoonlijk ontwikkelbudget via de werkgever of outplacement budget hiervoor kunt aanwenden?

Heb je deze voordelen niet? Dan kun je kijken of je de investeringskosten kunt terugverdienen en als studiekosten van de belasting kunt aftrekken. Voor meer informatie, raadpleeg je boekhouder of accountant. En als je ondernemer bent of wordt, zijn de kosten wellicht aftrekbaar als kosten voor opleiding en ontwikkeling en ondernemersbegeleiding.

burn outburn out preventielife coachinglife planningloopbaanbegeleidingpassieplezierwerkstress

MarcWilhelmus • 23 juli 2018


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *