Marc Wilhelmus

Life design Coaching & Training

0

Meer tijd en energie voor dingen en mensen die er echt toe doen?

Het werk vraagt altijd full focus. Heel veel dingen schieten er bij in. Project hier en opleiding daar. Of het moet in een rush rush. En dan is de week zo voorbij en zeggen we, hoe is het mogelijk, alweer een jaar voorbij. Verplicht moeten genieten en in de vakantie de eerste week helemaal zonder energie zitten en in de rust te beseffen dat je wel heel hard hebt gewerkt. Zo maar een voorbeeld, herkenbaar? Maar is dit wel wat je wilt? De opleiding die je niet wilt volgen, maar toch doet omdat het moet? Hoe zou het zijn om niet te moeten maar willen. En de controle terugkrijgen over je eigen leven. Ik kan je helpen structuur aan te brengen en prioriteiten te kunnen stellen.

Ik kan je helpen meer structuur aan te brengen in je leven, zodat de zaken die je echt belangrijk vindt op de voorgrond komen in plaats van ergens achteraan of je  komt er nu helemaal niet aan toe. Je zult versteld staan van het resultaat.

Het resultaat van het werken met mij, is dat je meer plezier krijgt in dingen die je belangrijk vindt, ontspanning, vitaliteit en energie. Maar bovenal het gevoel van vrijheid en saamhorigheid.

Wil je meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.