Marc Wilhelmus

Life design Coaching & Training

0

Outplacement

Life planning is voor u als werkgever en voor uw medewerker zeer interessant!

Life planning kan heel belangrijk zijn voor uw medewerkers. Een echtscheiding, financiële zorgen, balans privé en werk. Een re-organisatie en iets anders moeten of welke kant wil ik nou op? Zomaar zaken die ervoor zorgen dat uw medewerker minder effectief is. Een life planner kijkt naar alle kanten. Zowel mentaal als de financiële kant nemen we onder de loep. Er wordt door de medewerker een plan gemaakt en de medewerker komt zelf in actie. Vervolgens is de medewerker gemotiveerder dan ooit aan het einde van het life planning traject met een gezonde financiële huishouding!

Outplacement en re-organisatie
Het komt veel voor tegenwoordig. De ene na de andere re-organisatie. Als u goed voorbereid wilt zijn, kunt u op tijd een prachtig traject aanbieden aan de medewerker om:

  1. Op tijd te zijn, zodat als de re-organisatie plaatsvind, personeel het niet als een klap ziet gebeuren.
  2. De organisatie maar vooral de medewerker is voorbereid en de regie over zijn leven heeft/krijgt, zelf al voordat de re-organisatie in gang is gezet. Tevreden medewerkers ondanks de re-organisatie.
  3. De medewerker kan daarmee zijn eigen plan trekken, met minder  hoge directe en indirecte kosten voor de organisatie.

Kortom win win voor de organisatie EN de medewerker! Informeer voor mijn outplacement programma. Maatwerk is mogelijk voor bedrijven!

Individuele outplacement
Heb je zelf als medewerker een vaststellingsovereenkomst met de werkgever of krijg je die? Ik kan je helpen om met mijn outplacement pakket je on track te krijgen en de regie over je eigen leven te krijgen. Je wordt uitgebreid begeleid met een compleet traject. Informeer naar de mogelijkheden, maatwerk is het uitgangspunt. Immers we kijken naar wat jij nodig hebt.
Door de life planning methodiek, verbinden we geld en leven aan elkaar. We gaan dus verder door naar je hele leven te kijken en je geldmindset. Maar ook naar je financiën. Met eventuele transitievergoeding, waar je (wellicht) gebruik van kan maken.

Persoonlijk ontwikkelbudget
De term Happyholic zie je vaak voorbij komen momenteel. Je werk moet leuk zijn! Toch? In veel organisaties heb je als medewerker een eigen budget voor persoonlijke ontwikkeling. Ook hiervoor is er een mooi pakket om te ontdekken wat je wilt, ben je on track of wil je wat anders? Ik begeleid inmiddels best veel klanten die dit budget hiervoor inzetten. En als je geen ontwikkelbudget hebt, is de investering in jezelf vaak als studiekosten aftrekbaar. Het kan 1 op 1 of in een groep met anderen. Wat je zelf wilt.

Wil je meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek. Of kijk eerst onder life planning voor meer informatie.

Herkent u onderstaande voorbeelden?