Marc Wilhelmus

Lifeplanning Coaching & Training

Life planning live in radio uitzending bij Zakenplatform

Vorige week zondag op 24 juli 2016, was ik voor het eerst live in een radio uitzending: “Zakenplatform” van Meerradio.

Tussen 13 en 14 uur ben ik geinterviewd over mijn bedrijf samen met een andere ondernemer. Erg interessant en leuk om te doen!

Dank voor de mooie reacties!

Zo komt life planning en ook coaching rondom kanker meer in de bekendheid en dat is en belangrijke drijfveer van me. Ik gun iedereen een life planning traject en coaching bij kanker is belangrijk als u zelf kanker heeft of naaste famileden of vrienden hulp kunnen gebruiken als het zo nodig is. Daar ging het interview onder andere over.

IMG_9019

coaching rondom kankerlife planningzakenplatform

MarcWilhelmus • 30 juli 2016


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *