Marc Wilhelmus

Life design Coaching & Training

0

Life design Coaching

Wat is nou eigenlijk Life design Coaching?
Hoe zou het zijn om begeleid te worden om een plan te maken om het leven te leiden, wat er voor jou echt toe doet, met jouw doelen, vol in actie met een gedegen financieel plan (optie bij life design basic), zodat je het ook echt kan realiseren!

<<Download de brochure met de pakket prijzen:>>

brochure life design coaching september 2018

Life design Coaching. 
Bij life design coaching maak ik gebruik van het vakgebied Life planning. Dit is een methode, waarbij ik je begeleid, om te ontdekken wat je echt belangrijk vindt in je leven en werk. Met deze zogenaamde levensdoelen maken we samen, in volgorde van prioriteit, jouw eigen levensplan. Inclusief een actie- en een financieel plan. Je zal merken, dat je met veel inspiratie jouw levensplan wilt realiseren.

Het is eigenlijk heel simpel, we kijken samen wat jij belangrijk vindt, om een vervuld leven te hebben. Daarna brengen we daar de juiste volgorde in aan, zodat de belangrijkste zaken als eerste komen. Ten slotte maken we samen een actieplan om het ook nu te doen. Je relatie met geld en de financiële kant van de zaak wordt vervolgens ook meegenomen in de nieuwe online financieel inzicht en rekentool.

Geld
Een van de grootste obstakels om je levenswensen daadwerkelijk te kunnen realiseren is geld. Het life planning proces laat je duidelijk zien, hoe beslissingen in relatie tot geld gebaseerd zijn op diepgewortelde overtuigingen vanuit vroeger. Vaak hebben we overtuigingen over geld geleerd van onze ouders, maar klopt dat allemaal nog wel? Wie bewaart heeft wat, of geld moet rollen. Zomaar twee overtuigingen die je zouden kunnen beperken in het nemen van beslissingen om je levenswensen wel of niet te leven.

Hoe ziet het traject eruit?
Je wordt begeleid in een traject van ongeveer een jaar. In overleg kan dit ook korter. In de eerste fase wordt duidelijk, welke zaken er voor jou echt toe doen in leven en werk. Wat wil je echt? Daarnaast kom je in actie, prioriteren we en kijken we ook waar je financieel staat, maar ook hoe je er komt. In de tweede fase na drie maanden monitoren we samen of alles naar wens gaat en of er bijgestuurd moet worden. Je ontvangt ook een life design rapport. En ik garandeer je, dat deze niet in een stoffige la beland.

Als je gaat doen wat je echt graag wilt is er na een jaar een update programma, want een plan kan wijzigen of bijgestuurd moeten worden. Dus de dienstverlening loopt gewoon door. Afhankelijk van de begeleiding die je wenst en de frequentie, heb ik daar verschillende life design servicepakketten voor.

Voor wie is Life design Coaching interessant?
voor iedereen, maar vooral als je dit herkent:

 • Je wilt meer vrijheid en meer regie over je leven.
 • Je wilt weer leuke dingen doen.
 • Je hebt het gevoel dat je alleen maar voor het geld aan een baan vast blijft zitten en zo niet verder komt.
 • Je vindt je werk niet leuk meer en wil wat anders of je wordt door een re-organisatie gedwongen om ander werk te vinden.
 • Je hebt te weinig tijd vrij voor dingen die je energie geven, zoals familie, sporten of hobby’s
 • Je hebt behoefte aan meer kwaliteit van leven en/of je wilt (anders) gaan ondernemen.
 • Je bent op zoek naar nieuwe uitdagingen. “ Is dit nu alles? “ hoor je jezelf geregeld zeggen of “ik weet niet wat ik wil?”
 • Je wilt die onvervulde levenswens of een verlangen nu echt gaan realiseren
 • Je voelt je ongemakkelijk als het om geldthema’s gaat
 • Je verliest energie en plezier in je werk of je bent vaak moe, je hebt stress en je loopt bijna tegen overspannenheid of zelfs een burn out aan, als je zo doorgaat.
 • Je hebt moeite om structuur in je leven te brengen op dit moment voor die dingen die ertoe doen, maar waar je niet aan toekomt
 • Je wilt iets doen, waarbij je echt van betekenis bent, maar wat?
 • Je zit in een outplacement traject door een re-organisatie of omdat je niet meer verder kan in de organisatie. Je wilt wat anders en wilt goed begeleid worden.

Wat levert een Life design Coaching traject mij op?

 • (Financiële) rust
 • Een gezonde geld mindset
 • Energie en inspiratie!
 • Vrijheid en controle over je eigen leven
 • Leuk werk waar je echt blij van wordt
 • Focus: energie, tijd en geld aanwenden om dingen te doen, die jij het belangrijkste vindt in het leven
 • Plezier en vreugde
 • Vitaliteit en een gezonde levensstijl
 • Meer tijd voor je dierbaren, hobby’s en sporten
 • Koers en richting krijgen en behouden

Kortom: een mooi en gelukkig leven op alle fronten!

Uniek en je ontvangt financieel inzicht en overzicht van jouw lifestyle. 
Omdat we naast je levenswensen het thema geld meenemen (mentaal) en een financieel levensplan met je maken, maar je ook begeleiden om het vooral te gaan doen, zijn we uniek in de markt!  Dus wordt er ook naar je financiën gekeken.  Je krijgt financieel inzicht en overzicht  Zo houd je ook grip op je financiën en je inkomsten en uitgaven. (niet standaard inbegrepen in de service Life design basic)

Doorlopend programma
Niets is zo veranderlijk als de mens of het leven en plannen wijzigen nog wel eens. Het programma met pakketten sluit naadloos aan na het eerste deel van het life planning traject. Zowel qua acties, bijsturing, financiën als jezelf en belemmeringen die op je pad komen.
Er is goed onderzoek gedaan onder de bestaande clienten en die gaven allemaal aan, begeleiding te willen blijven houden. In de pakketten is rekening hiermee gehouden. En op het moment dat je iets anders wilt, dan kan je een ander doorlopend pakket kiezen of na het einde van de  contractperiode beëindigen.

Intakegesprek zonder kosten.
De intake van maximaal een uur is zonder kosten. Een kennismaking met een kop koffie bij mij op kantoor.  Waar loopt je tegenaan en is een life planning traject passend.  Het meest passende pakket qua life planning wordt doorgenomen  en al je vragen die je hebt over het traject, de nieuwe pakketten en de service levels.

Verken jezelf mogelijkheid
Wil je eerst jezelf verkennen na de intake? Wil je een keer spiegelen en kijken wat je nodig hebt? Dan kan dat ook. Een verkenningsgesprek van anderhalf uur. De investering is dan euro 150,00 (inclusief 21% btw).

Wat is de investering in een life design traject? Nieuw: De vier Life design Coaching service pakketten:

Er zijn nieuwe pakketten ontwikkeld, met elk hun eigen servicelevel en investering. Binnenkort op de site beschikbaar met meer informatie.

De volgende vier pakketten zijn beschikbaar:

Life design Basic
Life design Action en Action+
Life Design Premium

Voor meer informatie over de verschillende pakketten, neem even contact via een email of 06-53823276.

<<Download de brochure met de  prijzen en vergelijk de servicemogelijkheden:>>

brochure life design coaching september 2018

Betaalgemak
Standaard is de betaaltermijn maandbetaling. Echter op verzoek zijn andere betaaltermijnen mogelijk. Je tekent bij maandbetaling een incasso opdracht bij de overeenkomst,  zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Wel zo makkelijk, dan kan jij je concentreren op je eigen levensplan.  Je ontvangt automatisch per maand een factuur voor je eigen administratie.
Andere betaaltermijnen vooraf zijn mogelijk, neem graag contact op voor meer informatie.

Ben je (startend) ondernemer?
Voor (startend) ondernemers heb ik ook speciale pakketten ontwikkeld. De drie bovengenoemde pakketten zijn mogelijk met toespitsing op:  je business model maken, de doelgroep bepalen, de martkfit en produktmarktcombinaties, alsmede je pricing is dan onderdeel van het pakket en wat je gaat doen in actie als ondernemer.

Wil je meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.