Marc Wilhelmus

Life design Coaching & Training

Inspiratiedag Vereniging Life Planners Nederland

Life design coach

Nieuwe tijden, een nieuwe naam! Ik ben life design coach!

Ik help mijn klanten om hun nieuwe leven te ontwerpen en vorm te geven! Deze naam past helemaal bij mij. Creatief, co-creƫren en vol in actie, waarbij de financiƫle planning komt na het life design! Ook genoemd levensplan. We kijken dus ook naar de relatie met geld en maken daar ook een ontwerp voor! Resultaat is dat je je nieuwe leven echt kan ontwerpen en vormgeven. Hoe inspirerend is dat! Afhankelijk van de begeleiding die je wenst, zijn er verschillende servicepakketten om je te begeleiden.

Life planning is de prachtige methode die ik samen met Insights (Deeper) Discovery gebruik.

 

design your lifelife design coach

MarcWilhelmus • 10 september 2018


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *