Marc Wilhelmus

Life design Coaching & Training

0

Brochure life planning pakketten

Lees de splinternieuwe brochure voor de diverse life planning pakketten.

Lees kort over het resultaat, voor wie interessant en het life planning proces. Ten slotte een makkelijke vergelijking tussen de pakketten en de investering die je doet.  Het is mogelijk om voor je zelf jouw “nieuwe” leven te creëren, samen met mij. Iets wat moeilijk in geld uit te drukken is, omdat jij doet wat er voor jou toe doet. Dat is vaak onbetaalbaar, als het om geluk en vervulling gaat.

Wil je (weer) voluit leven? Wil je meer erkenning en vrijheid? Wil je van betekenis zijn? Wil je ontdekken wat je echt belangrijk vindt? Durf je de uitdaging aan? Life changing!

Brochure lifeplanning pakketten zomer 2018

Wil je meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Keuzehulp bij de pakketten:

  • Economy, in maximaal zeven maanden het ontwerp en de uitvoering van je nieuwe leven! Ben je van snel, kortere trajecten en zelf actie nemen? Dan is dit het ideale pakket. Betaalbaar en effectief!
    Na deze periode kan je uit de drie onderhoudpakketten kiezen. Bij onderhoudpakket Economy kom je dan eenmaal per jaar terug om te kijken of je on track bent en of er wijzigingen zijn met nieuwe doelen, obstakels en je financiën.
  • Extra, in maximaal tien maanden, als je meer tijd wilt investeren en voor zekerheid gaat. Met extra aandacht en meer tools. Je wordt uitgebreider begeleid bij met name de uitvoeringsfase. Kies je voor zekerheid, om je nieuwe leven vorm te geven, kies dan pakket extra. Na deze periode kan je uit de drie onderhoudpakketten kiezen. Bij onderhoudpakket Extra kom je dan eenmaal per halfjaar terug om te kijken of je on track bent en of er wijzigingen zijn met nieuwe doelen, obstakels en je financiën.
  • Premium, in 12 maanden, met alle gemak en tools die nodig zijn om gericht een levensplan te kunnen maken. Alles tot je beschikking. Je wordt langer en frequenter begeleid, ook in de uitvoeringsfase. De meest uitgebreide service om je eigen levensplan te maken samen met mij. Na deze periode kan je uit de drie onderhoudpakketten kiezen. Bij onderhoudpakket Premium kom je dan elk kwartaal terug om te kijken of je on track bent en of er wijzigingen zijn met nieuwe doelen of obstakels die opgelost kunnen worden. Ten slotte kijken we naar de update van je financiën.

Extra: Maatwerk pakket.
Drie passende servicelevels met elk hun eigen service en investering. Wil je maatwerk? Dat kan ook, neem dan contact op. Dan kijken we samen naar de inhoud van het door jou gewenste maatwerk pakket en bijhorende investering.

Brochure
Lees hier voor meer detail informatie en de investering die je kan doen.

Brochure lifeplanning pakketten zomer 2018

Financieringsmogelijkheden.Wist je dat je ook je je eigen persoonlijk ontwikkelbudget welke je ontvangt van je werkgever of outplacement budget kunt aanwenden voor een traject?

Heb je deze voordelen niet? Dan kun je kijken of je de investeringskosten kunt terugverdienen en als studiekosten van de belasting kunt aftrekken. Voor meer informatie, raadpleeg je boekhouder of accountant.

En als je ondernemer bent of wordt, zijn de kosten wellicht aftrekbaar als kosten voor opleiding en ontwikkeling en ondernemersbegeleiding.